Pagina Facebook si Twitter ANAF. Pagina Twitter ANAF Depunere Declaraţie Unică . Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat). Actions. ${title}. Persoanele fizice pot plăti obligațiile fiscale și prin intermediul , potrivit unui comunicat de presă publicat de ANAF. Începând. 5 feb. Pentru a evita amenzile trebuie sa stim ce declaratii trebuie sa depunem si, In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se.

Author: Mikalkree Arasar
Country: Haiti
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 15 September 2006
Pages: 251
PDF File Size: 3.89 Mb
ePub File Size: 4.6 Mb
ISBN: 882-3-60912-366-6
Downloads: 63947
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojahn

Cand intervine obligatia de inregistrare in scopuri de TVA pentru operatiuni intracomunitare Ghid practic pentru contabili referitor la Protectia datelor Impozitul pe profit – calcul, declaratii, termen de plata De la 01 martie anumiti contribuabili vor aplica obligatoriu Split TVA.

Declaratia fisczle impozitul pe profit se completeaza cu ajutorul programului de asistenta. Reguli aplicabile pentru contribuabilii care opteaza pentru revenirea la anul calendaristic ori pentru schimbarea perioadei din care este constituit anul fiscal. Cum procedam cu impozitul pe dividende in anul si in anul ? Mai multe articole despre declaratia Depunerea electronica a declaratiilor fiscale Repartizare profit din anii precedenti.

Platile anticipate se declara in Formularul Nu intra sub incidenta acestor prevederi contribuabilii care se dizolva cu lichidare, pentru perioada cuprinsa intre prima zi a anului fiscal urmator celui in care a fost deschisa procedura lichidarii si data inchiderii procedurii de lichidare. Formularul se depune la organul fiscal competent, in format PDF, cu fisier XML atasat, pe suport CD, insotit de formatul hartie, semnat si stampilat conform legii, sau se transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanta, in conformitate cu prevederile legale in vigoare.

Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze anat.ro sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Optiunea este obligatorie pentru cel putin 2 ani fiscali consecutivi. Impozitul pe mijloacele de transport “Am achizitionat pe societate un autoturism, ca bun provenit din casare, neradiat.

  LNR1 WONDERS OF LANKHMAR PDF

Aparate de marcat electronice fiscale (case de marcat)

Pentru stabilirea anului fiscal modificat acesti contribuabili aplica urmatoarele reguli:. Monografii Contabile – conform Codului Fiscal Contribuabilii care au optat pentru un exercitiu financiar diferit de anul calendaristic daca isi modifica exerci?

Mai multe articole despre formularul anaf.go Avem obligatia de a depune aceasta declaratie pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare trimestrului pentru care se calculeaza impozitul.

Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata. Studiu de caz si solutia oferita de expert Ministrul Finantelor: Impozitarea veniturilor din dividende in anul Achizitie imobil nedefalcat: Rezultatul fiscal negativ este pierdere fiscala. Care sunt obligatiile fiscale privind indemnizatiile de concediu medical?

Pentru trimestrul IV nu se depune declaratia C e trebuie sa stim despre impozitul pe profit?

ANAF: Taxele și impozitele se pot plăti online pe www.ghiseul.ro

Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. De asemenea, nu pot opta pentru sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Contribuabilii fkscale opteaza pentru anul fiscal diferit de anul calendaristic aplica urmatoarele reguli de declarare si plata a impozitului pe profit:.

Putem vinde acest autoturism, din fondul de marfa, fara sa fim nevoiti sa inregistram prin DITL de la un sector la altul? Zoom fiscal Impozit pe profit Cum efectuam amortizarea aferenta reevaluarii?

Nu pot opta declarahii sistemul anual de declarare si plata a impozitului pe profit:. Potrivit acordului aprobat prin memorandum, in sedinta solemna a Executivului, desfasurata la Alba Iulia, salariul minim brut din constructii va fi de 3. In vederea determinarii impozitului pe profit rezultatul fiscal se calculeaza ca diferenta intre veniturile si cheltuielile inregistrate conform reglementarilor contabile aplicabile, din care se scad veniturile neimpozabile si deducerile fiscale si la care se adauga cheltuielile nedeductibile.

  ITEXTSHARP RASTERIZE PDF

Ce formulare trebuie depuse online? Caz practic privind plafonul de protocol deductibil Zoom fiscal: Cum si cand se restituie? Formularul poate fi descarcat de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la adresa declaratii. Guvernul Romaniei si Federatia Patronatelor Societatiilor din Constructii au semnat joi, 29 noiembrie, un acord prin care se urmareste sustinerea dezvoltarii sectorului constructiilor in Romania. Retrageri si Lichidari Amortizarea echipamentelor.

Pentru determinarea profitului impozabil suntem obligati sa intocmim un registru de evidenta fiscala, intr-un singur exemplar. Votati articolul ” Impozit pe profit – Calcul, declaratii si termene de plata “: Contribuabilii pot opta pentru calculul, declararea si plata impozitului pe profit anual, cu plati anticipate, efectuate trimestrial.

Termenul pana la care se efectueaza plata impozitului anual este termenul de depunere a declaratiei privind impozitul pe profit — Formularrespectiv 25 martie inclusiv a anului urmator. Calculul, declararea si plata impozitului pe profit se efectueaza trimestrial, pana la data de 25 inclusiv a primei luni urmatoare incheierii trimestrelor I-III.

Pentru contribuabilii care platesc impozitul pe profit anual, limitele cheltuielilor deductibile se aplica anual. Afla pana la ce data! Institutiile de credit – persoane juridice romane si sucursalele din Romania ale institutiilor de credit – persoane juridice straine – au obligatia de a declara si de a plati impozit pe profit anual, cu plati anticipate efectuate trimestrial.

Persoanele juridice care se dizolva cu lichidare au obligatia sa plateasca impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului. Articole similare Profit reinvestit si amortizare.

Certificarea formularului de catre un consultant fiscal se amana. In ce conditii se pot face deduceri?